ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΚΤΛ
Λίγα λόγια για εμένα
ΠΟΛΥΤΕΧΝIΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ
Σύνδεσμοι


1326 αναγνώστες
2 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Κυριακή, 30 Μαρτίου 2008
11:30

Μετά το νέο πάτο στις 3735 μον. η αγορά μας λικνίζεται σαγηνευτικά πολλά υποσχόμενη ,είναι όμως αυτή μια ειλικρινής πρόσκληση σε γλέντι; Ή μήπως είναι μια παγίδα για ξεπουπούλιασμα;

Πολοί λένε οτι έχουμε καλές κερδοφορίες μερισματικές αποδόσεις κτλ,εγώ όμως δεν είδα πουθενά καλές αυξανόμενες κερδοφοριες διατειρήσιμες με ρυθμούς πάνω απο 20% και επαναλαμβάνω με συνέχεια οχι για 1-2 χρόνια (και χωρίς έκτακτα)γιατί καλή κερδοφορία σταθερή ,ίση δηλ με τις προηγούμενες χρονιές,για μάς είναι κακή κερδοφορία,ακόμα και με αυξήσεις λίγο πάνω απο τον πληθωρισμό! Ίσως καποιες τράπεζες αλλά ποιός μπορεί να πιστέψει πια έναν ισολογισμό τραπέζης μετά το παραμύθι που σκάσανε στην Αμέρικα οι μπανκιέριδες!

Τι κάνουμε λοιπόν ,τίποτα έγώ λέω να περιμένω ακόμα! Μέχρι να καθαρίσει να δούμε και καμμία πραγματικά αναπτυσόμενη εταιρία!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ!

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
804 αναγνώστες
Σάββατο, 15 Μαρτίου 2008
10:33

 

 

Όταν ο Χρυσόστομος εξορίστηκε από τον πατριαρχικό θρόνο και πικραμένος από τον διωγμό του αυτόν παραπονέθηκε στον φίλο του Επιφάνειο τον <<Σοφό >> εκείνος του αποκρίθηκε <<Αθλητά δέρου και νίκα>>! Ο Σταλόνε στην ταινία <<Ρόκυ Μπαλμπόα>> επίσης λέει <<…κανείς δεν χτυπά δυνατότερα από τη ζωή! Μάθε να δέχεσαι τα χτυπήματα …>> ! Με λίγα λόγια μάθε να χάνεις χωρίς να εξοντώνεσαι για να νικάς κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει το ξύλο παιδιά είναι βγαλμένο από τη ζωή σίγουρα κάποια στιγμή θα τις φας είτε στην πράξη είτε μεταφορικά ,το θέμα είναι να το αντέξεις ,πρώτα απ’ όλα ψυχολογικά και έπειτα υλικά, αφού σώσεις τον αυτοσεβασμό σου και την ακεραιότητα σου, τότε η ζωή ,που δεν είναι κακιά αλλά σκληρούτσικη, θα σου την δώσει την ευκαιρία να επανέλθεις!

Τώρα στις αγορές είναι φανερό ότι δεν μπορεί παρά να ισχύουν τα ίδια, αν δεχτείς την κάθε σου ζημιά χωρίς να καταστραφείς οικονομικά και ψυχικά ,και αυτό γίνετε με το να παραδεχτείς το λάθος πριν γίνει ολέθριο,   τότε σίγουρο είναι η ίδια η αγορά θα σου δώσει πάλι την ευκαιρία να νικήσεις !

Έτσι <<ΔΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΑ>> λοιπόν

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Αξιολογήστε το άρθρο 
1 ψήφος
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
900 αναγνώστες
5 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Παρασκευή, 29 Φεβρουαρίου 2008
13:35

 Το στοίχημα της ανόδου χάθηκε για μας ,προς το παρόν, τη στιγμή που η Ν. Υόρκη προσπαθεί ακόμα να αφήσει πίσω την κρίση μας χτυπά το πετρέλαιο και τα κακά η μέτρια αποτελέσματα! Δυστυχώς κοιτώντας τους μέχρι στιγμής ισολογισμούς η απογοήτευση μου είναι μεγάλη, ούτε μια ελληνική εταιρία δεν έχει πραγματικά καλά αποτελέσματα ,μόνο μετριότητες βλέπουμε ,ας ελπίσουμε στις επόμενες να δούμε καμία καλή! Δεν νομίζω να είναι τυχαίο που εμείς πέφτουμε πιο πολύ απ’ όλους !

ΟΛΑ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ !

Μάλλον η Ελλάδα της γενιάς των κληρονόμων Καραμανλοπαπανδρέϊδων κατρακυλά στη μετριότητα!

Τον ήπιαμε και πάλι!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ!!!!!!!!

Αξιολογήστε το άρθρο 
7 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
992 αναγνώστες
2 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008
14:29

 

Συνεχίζω μέσα σε κλίμα τρικυμίας να πιστεύω στην δύναμη ανόδου ,έχοντας πάντα μια πισινή ,γιατί η αγορά είναι τραυματισμένη και δύσπιστη και φτάνει ένα κακό νέο για να την βουλιάξει, δεν εκθέτουμε όλο το κεφάλαιό μας αλλά ψάχνουμε να δούμε που βρίσκονται οι νέοι ηγέτες της αγοράς που θα φτιάξουν τον νέο κύκλο ανόδου χωρίς αυτούς δεν θα υπάρξει τίποτα τέτοιο! Έχουμε πάντα έτοιμα τα χαρτιά μας για πούλημα και θα εγκαταλείψουμε το σκάφος αν δούμε ότι βουλιάζει κάτω από τις 4180 για την ώρα πουλάμε μόνο αυτά που μας κάνουν ζημιά 7% και άνω ώστε να μην φορτώσουμε ζημιές πριν σφυρίξει γενική υποχώρηση το σημαντικότερο είναι να σώζουμε το κεφάλαιο μας για να είμαστε έτοιμοι για την αντεπίθεσή μας όταν έρθει η ώρα! 
Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Αξιολογήστε το άρθρο 
4 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
911 αναγνώστες
Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2008
15:51

Καλό το ρώτημα αλλά ποιός ξέρει,παράξενη αλλά και ενδιαφέρουσα εποχή,οι 5000 είναι κοντά αλλά και μακρυά!

Οι εταιρίες αρχισαν να βγάζουν ισολογισμούς,καιρός να ψάξουμε για αυτούς που θα οδηγήσουν την κούρσα!

Η αγορά τώρα δείχνει να είναι μαζί μας!

Αξιολογήστε το άρθρο 
4 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<767778798081828384>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ.Α.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
22/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 21 ΣΕΠ
21/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 20 ΣΕΠ
19/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 19 ΣΕΠ
19/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 18 ΣΕΠ
15/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 15 ΣΕΠ
15/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 14 ΣΕΠ
14/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 13 ΣΕΠ
13/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 12 ΣΕΠ
13/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 11 ΣΕΠ
8/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 8 ΣΕΠ
7/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 7 ΣΕΠ
7/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 6 ΣΕΠ
5/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 5 ΣΕΠ
5/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 4 ΣΕΠ
2/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 1 ΣΕΠ
1/9ΚΛΕΙΣΙΜΟ 31 ΑΥΓ