ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΚΤΛ
Λίγα λόγια για εμένα
ΠΟΛΥΤΕΧΝIΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ
Σύνδεσμοι


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ ,,,,,,,,;;;
2351 αναγνώστες
Τρίτη, 12 Απριλίου 2011
00:39

<<Και τώρα τι κάνουμε Μαρία δεν είναι λύση λύση η μαλακία>> Έλεγε παλιά  ένα τραγουδάκι που ΄δυστυχώς και σήμερα είναι πάλι επίκαιρο ,αλλά καμία απάντηση στο ερώτημα γιατί  όλοι φοβούνται μη σκίσουν κάνα καλσόν !

Γιατί κανείς δεν θέλει να παραδεχτή τι έγινε λάθος ,όλα τα σκίαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά .Φόβος σκεπάζει την αλήθεια μπρρρρ... κρύο μην αγγίζεται τα κακώς κείμενα .Δυστυχώς για να ζήσουμε χρειάζεται θάρρος πρώτα πρώτα να σταθείς απέναντι στα λάθη σου ακόμα και απέναντι στην ανθρωπότητα ολόκληρη αν χρειαστεί χωρίς το φόβο για τις συνέπειες χωρίς την τάση φυγής προς την θαλπωρή του κοπαδιού .

  Μα τα γονίδια των ραγιάδων είναι πια καλά φυτεμένα μέσα στο κύτταρο μας. Ο Έλληνας έχει όλα τα χαρακτηριστικά που είχε από τα αρχαία του χρόνια  αλλά μέσα στους αιώνες ξέπεσε πτώχυνε στερήθηκε ταπεινώθηκε σφάχτηκε, ρωμαιοκρατία ,φραγκοκρατία τουρκοκρατία  και μετά φραγγολατρεία ξενολαγνεία ευρωλιγούρα και εθελοντική υποδούλωση στην Ε.Ε. . ¨Όλα  αυτά φέρανε ένα σύνδρομο στέρησης η στέρηση έφερε την αυτοϊκανοποίηση  δηλαδή τον αυνανισμό  το χαρακτηριστικό του κάθε καταπιεσμένου που δυστυχώς όμως δεν είναι λύση όπως λέει και το προαναφερθέν  άσμα αλλά.....τι να κάνουμε αυτοί είμαστε !

 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ!!!!!!!!! 

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ.Α.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
16/615 Ιουνίου
14/614 Ιουνίου
14/613 Ιουνίου
13/612 Ιουνίου
11/611 Ιουνίου
9/68 Ιουνίου
8/67Ιουνίου
7/66 Ιουνίου
6/65Ιουνίου
5/64 Ιουνίου
2/61 Ιουνίου
1/631 Μαΐου