ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΚΤΛ
Λίγα λόγια για εμένα
ΠΟΛΥΤΕΧΝIΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ
Σύνδεσμοι


Απελευθέρωση και Ταξιτζήδες!
841 αναγνώστες
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011
08:26

 

Όταν ακούς τη λέξη απελευθέρωση κάτι ωραίο έρχεται στο νου! Αλλά τι σημαίνει αυτό ;
Τρέχα γύρευε ! Άλλος λέει το ένα άλλος λέει το άλλο δύσκολο να βρούμε κάτι συγκεκριμένο είναι και αυτή μια έννοια σχετική ! Πολλοί πίσω από το φιλελευθερισμό και μάλιστα το νεοφιλελευθερισμό κρύβουν την μισανθρωπία τους π.χ. Μητσοτάκης Μάνος ! Άνθρωποι αποδεδειγμένα κομπλεξικοί που όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να κυβερνήσουν απέδειξαν ότι τίποτα δεν είχαν να προσφέρουν ,αντίθετα ,διογκώσανε τα υπάρχοντα προβλήματα που τάχα θα λύνανε (υπερχρέωση διόγκωση δημόσιου τομέα κτλ)!
Τώρα έχουμε τον Ραγκούση ,ήδη παντελώς αποτυχημένο υπουργό μιας κυβέρνησης που για 2 χρόνια μειώνει το έλλειμμα και τελικά το αυξάνει ,μόνο και μόνο ,χρησιμοποιώντας το σαν δικαιολογία για να καταστρέφει τον Ελληνικό λαό και την οικονομία του , να μας λέει ότι θα απελευθερώσει τα ταξί ! Σώπα ρε Ραγκούση θα κάνεις τέτοιο πράγμα ; Δηλαδή πάει μας έσωσες ,για αυτό είχαμε μεγάλα ελλείμματα μέχρι τώρα γιατί ήταν ελεγχόμενα τα ταξί ; Δηλαδή τι θα γίνει θα δοθούν ακόμα 10000 άδειες και θα καλυτερεύσουν οι υπηρεσίες προς το κοινό; Πώς επειδή θα είναι πολλοί ταρίφες θα είναι ποιο ευγενικοί καθαροί με καλύτερα οχήματα .ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ! Το αντίθετο θα γινόταν όσο ποιο πολλοί τόσο πιο άθλιοι θα ήταν ποιο νηστικοί ποιο παραβατικοί ποιο επικίνδυνοι οδηγοί γιατί θα τρέχανε συναγωνιζόμενοι στο δρόμο γεμάτοι άγχος για ένα κομμάτι ψωμί όσο για τα οχήματα ακόμη πιο βρώμικα και κακοσυντηρημένα λόγο αφραγγίας !Αν έχουμε τώρα τέτοια προβλήματα τα έχουμε  ακριβώς για αυτό το λόγο τα ΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ !
Θα είχαμε άραγε φθηνότερες υπηρεσίες όχι αφού το κόμιστρο είναι ελεγχόμενο δεν είναι ελεύθερο ! Επίσης το κόστος της άδειας είναι κάτι που πληρώνεις μπαίνοντας στο επάγγελμα και το παίρνεις βγαίνοντας δεν περνάει ποτέ στο κόμιστρο!
 Άρα πρόκειται για άλλη μια μπούρδα άλλη μια μετατόπιση ευθυνών άλλη μια εύρεση άλλοθι για την παταγώδη αποτυχία!
Τράβα να μαζέψεις τα ελλείμματα Ραγκούση και άσε τους Ταρίφες τους διορθώνεις αργότερα !
Αν ξέρατε τι κάνετε και δεν ήσασταν πολιτικοί της αρπαχτής  όλοι σας δε θα βρισκόμασταν εδώ τώρα αλλά όταν σε κυβερνάνε κληρονόμοι ονόματος και  κλικαδόροι αυτά παθαίνεις !  
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ.Α.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
23/622 Ιουνίου
22/621 Ιουνίου
21/620 Ιουνίου
20/619 Ιουνίου
18/618 Ιουνίου
16/615 Ιουνίου
14/614 Ιουνίου
14/613 Ιουνίου
13/612 Ιουνίου
11/611 Ιουνίου
9/68 Ιουνίου
8/67Ιουνίου
7/66 Ιουνίου
6/65Ιουνίου
5/64 Ιουνίου
2/61 Ιουνίου
1/631 Μαΐου